Помер київський артист Тарас Мельничук

Після важкої хвороби на 28 році життя помер відомий радивилівець, талановитий київський актор Тарас Мельничук. Він навчався і виростав у Радивилові, в приміському селі. Брав участь у художній самодільності, відвідував заняття хореографічного колективу «Калейдоскоп». З 2013 року працював у Київському театрі юного глядача на Липках. У його творчій біографії – 12 робіт у 12 проектах. Знімався в кіно. За акторську майстерність був нагороджений Почесною Грамотою Кабінету Міністрів України від 2 березня 2016 року. Приїжджаючи в Радивилів, був ведучим масових заходів.

На жаль, підступна онкологічна хвороба далася взнаки, коли артист перебував на творчому піднесенні, в розквіті сил. У нашому виданні з’являлися публікації про його лікування, про збір коштів на складні операції і процедури. Тарас три роки боровся з важкою недугою, лікувався в Ізраїлі і Білорусі. Здавалося, що деколи йому вдавалося поновити сили.

Перед своєю смертю, 4 грудня у Фейсбуці актор повідомив про те, що стан його здоров’я погіршився. На своїй сторінці він написав, що результати останніх аналізів показали наявність ракових клітин у кістковому мозку.

На жаль, хвороба виявилася невиліковною. Сумуємо разом з рідними і друзями Тараса Мельничука.

Царство Небесне тобі, Артисте!

Міністерство культури України повідомило: 
“8 грудня пішов з життя актор Київського академічного театру юного глядача на Липках Тарас Мельничук, який впродовж тривалого часу боровся зі страшним діагнозом – гострим мієлоїдним лейкозом (раком крові). 
Після завершення навчання у Київському національному університеті театру, кіно і телебачення ім. Карпенко-Карого, Тарас Мельничук активно почав працювати у театрі та на телебаченні. У 2013 році він став актором Київського академічного театру юного глядача на Липках. Серед найкращих його робіт, зокрема, такі вистави як «Снігова королева», «Ревізор», «Ромео і Джульєтта», «Сон» та інші.
Міністерство культури України висловлює глибокі співчуття рідним, близьким, друзям та шанувальникам з непоправною втратою – смертю талановитого українського актора Тараса Мельничука.
Світла йому пам’ять…”

Фільмографія
  1. 2017 — Ментівські війни (Вольному — воля 7) — Степанов
  2. 2016 — Центральна лікарня — Валентин, пацієнт
  3. 2016 — Два життя / Чуже життя — продавець мобільних телефонів (Немає в титрах)
  4. 2016 — Співачка — Едик
  5. 2015 — Пес (7-ма серія «Кощій») — Артур, син Маргарити
  6. 2014 — Сни — Кирило
  7. 2014 — Справа для двох  — журналіст
  8. 2014 — Все повернеться  — студент
  9. 2014 — Повернення Мухтара-9 (28-ма серія «Антидот») — Олег
  10. 2013 — Повернення Мухтара-8 (86-та серія «Спіритичний сеанс») — Михайло
  11. 2012 — Порятунок | Reaching Out (короткометражний фільм; реж. Michael Peckham) — наркодилер
  12. 2012 — Леонардо Да Вінчі — Леонардо Да Вінчі (документальний фільм; реж. Михайло Херсонський) — Франческо, спадкоємець Леонардо Да Вінчі
  13. 2012 — Повернення Мухтара-8 (37-ма серія) — Федір
  14. 2011 — «Справа для двох», журналіст.

Тарас Мельничук, актор, Київ, РадивилівРадивилів, день містаТарас Мельничук під час лікуванняТарас Мельничук

Редактор

Редактор

головний редактор Радивилів.info

Можливо, Вам це сподобається...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.